John

Matchfakta:
0-1 Härryda (60)
1-1 John Andersson (85) (Ass. Rikard Carlsson)

Idag spelade vi mot Härryda IF, ett lag som försökte spela boll och va pigga i omställningarna. 1a halvlek är väldigt jämn i tempo och chanser utan att något utav lagen sticker ut.

Till 2a halvlek så vill vi tighta till det i våra centrala delar för att inte tillåta Härryda spela sig igenom på samma sätt som i 1a.Det gör vi omgående och tar över halvleken helt och hållet. Härryda känns lite tamare och vi växer oss mer starka. Ganska turligt och slumpmässigt så tar Härryda ledningen i min 60. Vi fortsätter dock i samma takt och offensiva vilja.Välförtjänt så kvitterar vi i den 85e min målskytt John Andersson (Ass. Rikard Carlsson) Matchen slutar 1-1 med en lite sur eftersmak att vi inte vinner matchen men samtidigt en del + att ta med sig till kommande matcher.